L’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia celebren la festa de la pau

Els i les alumnes de l’escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia van compartir junts el Dia Escolar de la No Violència i la Pau, reflexionant a partir del projecte La festa de la Pau. Al llarg de la setmana van parlar a les classes sobre la importància d’aconseguir una societat basada en el respecte i l’entesa amb els altres.
“La nostra “Pau” comença a l’escola, amb els companys i companyes, sentint-nos respectats i considerats pels altres, acceptant la diferència, mostrant-nos empàtics i en definitiva fent que la convivència sigui l’objectiu primer de cada dia. Per a nosaltres la música és el llenguatge universal, que arriba a tots i totes, que ens fa sentir i emocionar-nos. És per això que la cançó de la Dàmaris amb lletra de l’Eulàlia Canal ha estat el fil conductor de la nostra activitat. Cada un dels grups hem plasmat en cartells diferents els nostres missatges, i el dia de la Pau ens hem trobat per compartir-los. Els més grans hem anat a buscar els més petits, per tenir-ne cura i fer-nos conscients que hem de ser els seus bons models, de la mateixa manera que els adults fan amb nosaltres.”
El resultat d’aquesta experiència es pot veure en alguns dels murals.

L’escola de Remolins de Tortosa celebra La festa de la pau

Els alumnes de l’escola Remolins de Tortosa han celebrat este dijous la Setmana de la Pau i la No Violència amb l’enregistrament d’un vídeo musical a la rampa d’accés al centre. En concret, xiquets i xiquetes han cantat el tema ‘La festa de la pau’, de Dàmaris Gelabert, mentre mostraven cartells i dibuixos amb lemes com “Prou guerres’, ‘La pau és possible’ o ‘Prou odi’.

La pau a les escoles – Notícia del canal InfoK del Super 3

InfoK visita l’escola Oriol Martorell on s’ha celebrat “La festa de la pau”.

Aquest any hem celebrat el dia de la Pau i la No-Violència a l’escola Oriol Martorell. S’ha entregat la liquidació de l’any 2019 que han generat les visualizacions del videoclip de la cançó “La festa de la pau” i les vendes del conte “Si tingués la màgia d’un mag” a Metges Sense Fronteres. En l’acte alguns alumnes han participat llegint el conte i cantant i tocant la cançó amb un arranjament de l’Àlex Martínez Casamada.