Presentació Si tingués la màgia d’un mag a la Sala Tarafa a Granollers

Ahir, 4 d’abril es va celebrar la presentació del conte Si tingués la màgia d’un mag a la Sala Tarafa de Granollers.

Conduït per l’Àlex Farré, l’acte va ser molt més que la presentació d’un llibre, es van viure moments d’emoció somiant en un món millor on tots podem aportar el nostre granet de sorra.
Es va gaudir de la cançó La festa de la Pau, que va inspirar el conte, interpretada per la Dàmaris Gelabert, l’Anila Padròs i l’Àlex Martínez. L’autora del conte, Eulàlia Canal, va explicar quins escenaris va recrear en escriure el conte recordant el que els seus pares li havien explicat sobre els refugis i els bombardeig de Granollers. L’Anila Padròs va ser l’encarregada de llegir el conte mentre es projectaven les magnífiques il·lustracions d’en Robert Garcia.
Els assistents van conèixer més sobre el projecte La Festa de la Pau, un projecte solidari i educatiu impulsat per Totsona, que s’innagura amb el conte i amb un videoclip de la cançó interpretada per Gemma Humet, Els Amics de les Arts, Manu Guix i Elena Gadel, entre d’altres.
També van dirigir unes paraules als assistents en Josep Mayoral, alcalde de Granollers i l’Ignasi Soler, en representació de Metges Sense Fronteres.
Un acte organitzat per Totsona amb la col·laboració de Can Jonch, Centre de cultura per la Pau. La llibreria La Gralla es va encarregar de la venda de llibres.